current page
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
SERVICE
DUCATI ATHENS SERVICE
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Multistrada-V4-Hero-1600x1000
Multistrada V4 / V4 S

Εύκολα τη λατρεύεις, πιο εύκολα την αποκτάς. Τώρα με έκπτωση 2.500€

Ιδανική για κάθε διαδρομή και επιθυμία : Commuting, μακρινά ταξίδια, enduro, sport οδήγηση.

Όποιο δρόμο κι αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε με τη νέα σας Multistrada V4, είτε είναι άσφαλτος είτε χαλίκι, άμμος ή πέτρες, θα νιώσετε άνετα. Σε κάθε στιγμή της βόλτας σας θα ζήσετε την απόλαυση του πλήρους ελέγχου.

Η τέταρτη γενιά της Multistrada είναι πιο ευέλικτη και πιο εύκολη στην οδήγηση από ποτέ. Sport, Travel, Enduro και Urban: τέσσερις απόλυτα ισορροπημένες ψυχές για να κάνουν τη νέα Multistrada V4 αποτελεσματική και  απολαυστική σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Ομορφιά και λειτουργικότητα.  Ο σχεδιασμός της νέας Multistrada V4 επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και ιταλικού σχεδιασμού. Ένα στυλ που χαρακτηρίζεται από compact γραμμές,  έμφαση στη λεπτομέρεια,  αεροδυναμικές καινοτομίες και επιδίωξη μέγιστης άνεσης για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη.

MTS-V4-Studio-05-Video-Full-1330x748

  • Ducati Red

  • Ducati Red
  • Ducati Red - Spoked Wheels
  • Aviator Grey
  • Aviator Grey - Spoked Wheels
  • Iceberg White - Alloy Wheels
  • Iceberg White - Spoked Wheels
MTS-V4-12-Design-gallery-906x510
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ 1.567 mm
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ Ρυθμιζόμενο 840 mm - 860 mm
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
1.158 cc
ΙΣΧΥΣ
170 hp στις 10.500 σ.α.λ.
ΡΟΠΗ
125 Nm @ 8,750 σ.α.λ.
ΒΑΡΟΣ (ΣΤΕΓΝΗ)
215 kg
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ
Ρυθμιζόμενο 840 mm - 860 mm
ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Λειτουργίες οδήγησης, λειτουργίες ισχύος, ABS στροφών (ABS Cornering), Ducati Traction Control (Έλεγχος πρόσφυσης Ducati), Ducati Wheelie Control (έλεγχος τροχών Ducati), Φώτα ημέρας, Ducati φώτα φώτα φρένων.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (ΧΛΜ./ΜΗΝΕΣ)
15.000 km / 24 μήνες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
MTS-V4-01-Trim-Travel-Radar-gallery-1920x1080
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ 1.567 mm
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ Ρυθμιζόμενο 840 mm - 860 mm
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
1.158 cc
ΙΣΧΥΣ
170 hp @ 10.500 σ.α.λ.
ΡΟΠΗ
125 Nm @ 8,750 σ.α.λ.
ΒΑΡΟΣ (ΣΤΕΓΝΗ)
218 kg
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ
Ρυθμιζόμενο 840 mm - 860 mm
ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Λειτουργίες οδήγησης, λειτουργίες ισχύος, ABS στροφών (ABS Cornering), Ducati Traction Control (Έλεγχος πρόσφυσης Ducati), Ducati Wheelie Control (έλεγχος τροχών Ducati), Φώτα ημέρας, Ducati φώτα κλειστής στροφής, Ducati φώτα φώτα φρένων, Vehicle Hold Control (Έλεγχος συγκράτησης)
ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (ΧΛΜ./ΜΗΝΕΣ)
15.000 km / 24 μήνες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΕΥΕΛΙΞΙΑ & ΑΝΕΣΗ

Απόλυτος έλεγχος

«Μια στρατηγική πλαισίου σχεδιασμένη για να τονίσει την καθαρή απόλαυση του απόλυτου ελέγχου» Davide Previtera, Μηχανικός Project οχήματος.

Η νέα Multistrada V4 επιτυγχάνει νέα επίπεδα χειρισμού, δυναμικής οδήγησης, διαισθητικότητας και ευκολίας χρήσης. Συμπαγές και ευέλικτο, το πλαίσιο και οι αναρτήσεις έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια έντονη αίσθηση ευκολίας οδήγησης και ασφαλούς σταθερότητας σε υψηλές ταχύτητες.

Ευέλικτη

Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, η συμπαγής κατασκευή του κινητήρα V4 Granturismo και το μειωμένο μεταξόνιο κάνουν τη μοτοσυκλέτα πιο κοντή σε μήκος, πιο ευέλικτη και με κέντρο βάρους άριστα τοποθετημένο στο όχημα. Αυτή η δομή δημιουργεί μια ευκολία οδήγησης που παρέχει ασφάλεια σε κάθε αναβάτη, σε οποιαδήποτε κατάσταση οδήγησης: από την άνεση μεγάλων αποστάσεων έως την απόλαυση σε εκτός δρόμου διαδρομές, διατηρώντας το σπορ DNA της Ducati. 

Άνετη και απολαυστική 

Η νέα Multistrada V4 έχει σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση στην οδήγηση. Η αεροδυναμική, η απόδοση του κινητήρα και η βελτιστοποίηση των χαρακτηριστικών του πλαισίου συνδυάζονται, για να επιτύχουν εξαιρετική άνεση - σε επίπεδο μείωσης  θορύβου και κραδασμών στο τιμόνι.  Ο τομέας της εργονομίας εξασφαλίζει μια πιο άνετη θέση οδήγησης τόσο για ταξίδια όσο και σε εκτός δρόμου διαδρομές, αλλά και στον συνεπιβάτη. Ανεβαίνοντας στη Multistrada V4 θα νιώσετε να σας τυλίγει μια «φυσαλίδα σιωπής» , μέσα στην οποία μπορείτε να οδηγείτε άνετα με το κράνος ανοιχτό, ακόμη και στις μεγάλες ταχύτητες. Η έλλειψη κραδασμών μεγιστοποιεί την άνεση, ειδικά σε μεγάλες αποστάσεις, όπως και ο θόρυβος του κινητήρα που διατηρείται στο ελάχιστο χάρη στις μειωμένες ανοχές του κιβωτίου ταχυτήτων.

Παρακολουθείστε την παρουσίαση του μοντέλου από τον Claudio Domenicali, CEO της Ducati Motor Holding.

 

DWP21-Ep-01-ENG-02-video-full-1330x748
ΝΕΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ COMPACT & ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ

Ο κινητήρας ειναι αποτέλεσμα της σκληρής ομαδικής εργασίας με στόχο την ομαλή απόδοση. Μικρό βάρος και διαστάσεις, ομαλή λειτουργία, ανθεκτικότητα και άνεση. Αυτοί είναι οι πυλώνες που καθορίζουν την καινοτόμο απόδοση του νέου V4 Granturismo. Ένα νέο πρότυπο που έχει σχεδιαστεί για να ανυψώσει το σπορ χαρακτήρα της Ducati σε νέους ορίζοντες χρηστικότητας και στιβαρότητας. 

ΘΕΩΡΗΜΑ 1ο -   "4 είναι ελαφρύτεροι από 2"

Ένας κινητήρας V4 που είναι 1,2 κιλά ελαφρύτερος αλλά και πιο συμπαγής σε σύγκριση με τον V2 κινητήρα της προηγούμενης γενιάς Multistrada. Ένα επίτευγμα που εγγυάται καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη αξιοπιστία. 

ΘΕΩΡΗΜΑ 2ο - Ομαλή απόδοση 

170 ίπποι διαθέσιμοι με ομαλό και μεταξένιο τρόπο λειτουργίας.  Ένας ήπιος κινητήρας στις χαμηλές στροφές, με άφθονη ροπή στις μεσαίες στροφές και σπορ πνεύμα στις ψηλές στροφές.

ΘΕΩΡΗΜΑ  3ο -  Κατασκευασμένος για πολύ μεγάλα ταξίδια 

Το διάστημα των 60.000 χλμ. για τη ρύθμιση του διάκενου βαλβίδων είναι το απόλυτο ορόσημο στην αγορά των 2 τροχών και μειώνει σημαντικά το κόστος συντήρησης.

ΘΕΩΡΗΜΑ 4ο -  Το μέλλον ακούγεται οικείο

Η σειρά αναφλέξεων twin-pulse και ο στροφαλοφόρος άξονας που προέρχεται από το MotoGP καθιστούν τον νέο κινητήρα V4 Granturismo πιο Ducati από ποτέ.

 

Ανακαλύψτε όλες τις λεπτομέρειες για τον νέο κινητήρα V4 Granturismo

MTS-V4-05-Overview-1920x1080
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ

Οι εκδόσεις της νέας Multistrada V4

ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

"Χρησιμοποιήσαμε όλες τις γνώσεις αεροδυναμικής της Ducati για άνεση και σταθερότητα"

Davide Previtera, Μηχανικός Project

Η καινοτόμος έρευνα αεροδυναμικής της Ducati Corse έχει αξιοποιηθεί για να επιτρέψει την πιο άνετη ταξιδιωτική εμπειρία. Ο έλεγχος της αεροδυναμικής επιτρέπει την ελαχιστοποίηση της έκθεσης στον αέρα και την εκτροπή θερμών ροών μακριά από τον αναβάτη, εξασφαλίζοντας την απόλυτη προστασία και άνεση.

1 – Ρυθμιζόμενες ζελατίνες φέρινγκ

Τόσο απλό, αλλά ταυτόχρονα, και τόσο προηγμένο. Η ζελατίνα είναι εξοπλισμένη με πλευρικούς εκτροπείς για μέγιστη προστασία. Εργονομικό σύστημα ρυθμιζόμενο σε ύψος απλά με ένα δάχτυλο (εκκρεμεί το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας).

2 – Αεροδυναμικές παρακάμψεις

Η εσωτερική αεροδυναμική παράκαμψη (02B) βοηθά στη δημιουργία ενός ρεύματος φρέσκου αέρα ικανού να εκτρέψει τη ροή ζεστού αέρα, που εξέρχεται από τα ψυγεία, γύρω από τον αναβάτη για να βελτιώσει τη θερμική άνεση. Το εξωτερικό (02A) τραβάει αέρα από το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας οχήματος για να δροσίσει τη περιοχή της θέσης του αναβάτη.

3 – Πλαϊνοί αεραγωγοί ψυγείων

Η θέση των ψυγείων νερού εμπρός έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει τη βέλτιστη κατανομή βάρους του οχήματος: τα πτερύγια στο πλάι των αγωγών ψύξης του ψυγείου επιτρέπουν μέγιστη αεροδυναμική απόδοση.

4 – Πτερύγια εκτροπής

Το ζεύγος περιστρεφόμενων πτερυγίων κάτω από τα φέρινγκ επιτρέπει την αύξηση της ροής καθαρού αέρα προς τον αναβάτη, μεγιστοποιώντας τη θερμική άνεση και παράγοντας κάθετο φορτίο που είναι απαραίτητο για τη σταθερότητα του οχήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter της Ducati

Τώρα, μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της μάρκας Ducati, προσφορές για αξεσουάρ ή είδη ένδυσης και να λαμβάνετε προκλήσεις σε events. 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και δώστε μας τη συγκατάθεσή σας, ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι, για ότι αφορά την Ducati. 

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter από την Ducati